11.2019 Както неведнъж сме споделяли, Ателие „Конкордия“ е едно от социалните ни предприятия, с което подпомагаме не само младежи от уязвими групи, но и дейностите на фондация „Конкордия България“ с деца и семейства.  През изминалата седмица  в ателието по керамика посрещнахме нашите приятели от Нови Глобал Рекрутмънт България за техния тиймбилдинг!

Тиймбилдингът се проведе на два пъти, предвид спецификата на технологичния процес в ателието по керамика.

Първият път в леко ветровития ноемврийски следобед  малкия сплотен екип на  Нови Глобал беше запознат  с особеностите на работата с глина и изработката на керамични изделия. Нашият майстор-трудотерапевт ги въведе в деликатността на разстилането на глината и очертаването на контурите, а пък служителите на Нови Глобал запретнаха ръкави, взеха точилките и сами разточиха глината и направиха формите.  Изработиха и декорираха  чиния, пано и овален свещник.  Втория път, след като суровите продукти бяха изпечени, се премина към  гланциране  и  рисуване.  Някои се отдадоха на коледните мотиви, други на подаръци за себе си и най-близките си, но всички се смееха с четки в ръка. В края на деня изпратихме гостите с усмивка на лице, а пък те ни споделиха, че тиймбилдингът е бил забавен, успокояващ и даже са забравили, че цяла седмица са били на работа. За спомен от това приятно преживяване ще им останат всички керамични изделия, които те лично и ръчно изработиха и които сигурни сме, ще разкрасяват дома или офиса им.

Организирането на тиймбилдинг за малки екипи в ателие „Конкордия“  е наша нова инициатива и благодарим на Нови Глобал, че се включиха ентусиазирано и  я подкрепиха.  Ние пък  сме щастливи, че им помогнахме за укрепване на екипния дух  и да се справят със стреса от ежедневието по креaтивен и полезен начин!

Благодарим и на BNI-Успех, където срещаме и можем да работим с отговорни и социални бизнеси!

Ако желаете да организирате тиймбилдинг за вашия екип, можете да се свържете с:

 Юлия Йорданова на тел. 0879 49 89 74 / julia.yordanova@concordia.bg  или

 Димитър Пешаков – 0879 49 89 77/ dimitar.peshakov@concordia.bg

Facebook YouTube