Весели празници от КОНКОРДИЯ България

В навечерието на новата 2024-та година най-важното послание за нас е, че всичко е в наши ръце

Почти в края на 2023 на традиционното коледно парти на Фондацията отбелязахме 15 години КОНКОРДИЯ България. Години на успехи, развитие и предизвикателства, години през които подкрепихме хиляди деца, младежи и семейства. Развихме програмите си, порастнахме професионално, натрупахме експертиза.  

В навечерието на новата 2024-та година най-важното послание за нас е, че всичко е в наши ръце  и всеки един от екипа на КОНКОРДИЯ България  има възможност да напише своята страница от плана за следващия стратегически период 2025 -2028. 

Завършваме с думите на нашия директор Станимир Георгиев, който пък цитира Гьоте – „ Децата трябва да получат 2 неща –  корени и от криле“. Това е и нашата цел, да им дадем усещането за принадлежност. Едно сигурно място, където знаят, че ще бъдат уважавани. Но също така и подкрепяни в това да получат шанса да са щастливи и да живеят достойно“.  

Изказваме най-сърдечни благодарности за подкрепата от страна на всички наши дарители, доброволци и партньори. Екипът ни ви пожелава здраве, мир и любов през новата година!  

Бюлетин ДАРИ СЕГА