Заключителна конференция Нашите права и отговорности

Фондация КОНКОРДИЯ България организира заключителна конференция по проект “Нашите права и отговорности“ изпълняван с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България

Фондация КОНКОРДИЯ България организира заключителна конференция по проект “Нашите права и отговорности“ изпълняван с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България. Събитието ще се състои на 17 ноември (петък) 2023г. от 10:00 часа в пространство за събития Launchee в сградата на ЦУМ, 1 етаж. 

По време на конференцията специалисти от проекта в социалната сфера ще представят резултатите от него и Наръчник за прилагане на програма за обучение по Права на човека за общности в риск от социално изключване. Наръчникът е изработен и апробиран изцяло в рамките на проекта и е практически насочен към работа с хора от маргинализирани групи.

В първата част на събитието ще се фокусираме над нашият опит и резултатие от изпълнението на проекта. Във втората част ще представим Наръчника за програма за обучение по Права на човека и ще можем да отговорим на вашите въпроси. 

Конференцията ще се проведе на български език и е хибридна като може да се включите в нея на място или онлайн. Събитието ще бъде излъчено онлайн на официалната Facebook страница и на официалния YouTube канал на фондация КОНКОРДИЯ България. 

Участието в конференцията е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация. 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК 

Моля, не забравяйте да посочите дали бихте желали да посетите конференцията на място или онлайн. 

Повече за проекта „Нашите права и отговорности“ можете да прочетете тук . Проектът „Нашите права и отговорности“ се изпълнява с финансова подкрепа в размер на 55 571 евро, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП и негова цел е подобряване на уменията на хора от маргинализираните ромски общности в София да упражняват своите права.

Бюлетин ДАРИ СЕГА