ФРИЗЬОРСКИ САЛОН КОНКОРДИЯ

Фризьорски салон КОНКОРДИЯ е още едно място, където младежи, сблъскали се с трудности в живота могат да получат широк спектър от подкрепа, която да даде блестящ старт на самостоятелния им живот. Фризьорски салон КОНКОРДИЯ заедно с Ателие КОНКОРДИЯ  са част от алтернативните програми на Фондация КОНКОРДИЯ България, насочени към подпомагането на младежи в неравностойно положение. Дали тези младежи са напускащи грижа, отраснали извън биологичното си семейство, прекъснали обучение, с нисък социален статус, израснали в бедност и лишения или преминали през други трудности, ние ги приемаме радушно и с готовност да ги подкрепим.

При нас те могат да бъдат в сигурна среда, където да развият потенциала си, могат да разговарят със социален работник, който да им даде насоката, която досега може би им е липсвала. А тези, които покажат качества и мотивация да се развиват професионално като фризьори имат възможността да получат помощ за записването на курс, подкрепа за придобиоването на квалификация, възможност за стаж и съвети от професионалист в сферата, който да сподели с тях тайните на фризьорския занаят.

Нашият фризьорски салон се намира на адрес кв. Гео Милев, ул. "Хемус" № 74-78. Посетете ни и подкрепете труда, мечтите и амбициите на младежи в нужда!

Бюлетин ДАРИ СЕГА