Ателие КОНКОРДИЯ за свещи и керамика е част от
КОНКОРДИЯ Социално предприятие на фондацията.

Разпалваме креативността, оформяме бъдещето!


Когато избирате продуктите на ателието, вие избирате
по-добро бъдеще за децата и младежите, които подкрепяме!

 

АТЕЛИЕ КОНКОРДИЯ


Ателието започва като трудова терапия за децата и младежите, на които помагаме. С отварянето си ателието става едно допълнително средство за постигане на спокойствие в трудни моменти, възможност за преработване на емоциите и разтоварване на психиката чрез моториката. Днес то продължава да бъде всичко това и се развива като едно успешено социално предприятие, където младежи показали мотивация, дисциплина и качества, получават нужното обучение и могат да бъдат назначени на работа на защитени работни места.

Защитените работни места се предлагат на младежи, които са се сблъсквали с различни трудности в живота - липса на дом, подкрепяща семейна среда, качествено образование, имат социални затруднения, поради нисък социален статус, живеят в дълбока бедност и с материални лишения. Ние обаче вярваме, че те могат да ги надскочат и да се трудят достойно за по-добър живот. Именно затова им даваме възможност да изразят себе си творчески и да създават продукти, които чрез различни маркетингови канали да стигнат до свободния пазар.

Харесайте Фейсбук страницата на КОНКОРДИЯ Социално предприятие, за да не изпускате новините от него! - https://www.facebook.com/CONCORDIASocialBusiness/ 

Разгледайте и свалете брошурата на КОНКОРДИЯ СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК ОФЕРТАТА НА АТЕЛИЕ КОНКОРДИЯ ЗА ПРОДУКТИ С КАУЗА

 

Бюлетин ДАРИ СЕГА