АТЕЛИЕ КОНКОРДИЯ

Ателие КОНКОРДИЯ за свещи и керамика започва като трудова терапия за децата и младежите, на които помагаме. С отварянето си ателието става едно допълнително средство за постигане на спокойствие в трудни моменти, възможност за преработване на емоциите и разтоварване на психиката чрез моториката. Днес то продължава да бъде всичко това и се развива като едно успешено социално предприятие, където младежи показали мотивация, дисциплина и качества, получават нужното обучение и могат да бъдат назначени на работа на защитени работни места.

Защитените работни места се предлагат на младежи, които са се сблъсквали с различни трудности в живота - липса на дом, подкрепяща семейна среда, качествено образование, имат социални затруднения, поради нисък социален статус, живеят в дълбока бедност и с материални лишения. Ние обаче вярваме, че те могат да ги надскочат и да се трудят достойно за по-добър живот. Именно затова им даваме възможност да изразят себе си творчески и да създават продукти, които чрез различни маркетингови канали да стигнат до свободния пазар.

Когато избирате продуктите на Ателие КОНКОРДИЯ, вие избирате по-добро бъдеще за тези младежи и им казвате, че вярвате в тях!

Харесайте Фейсбук страницата на Ателие КОНКОРДИЯ, за да не изпускате новините от него! - https://www.facebook.com/AtelieCONCORDIA/  

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК ОФЕРТАТА НА АТЕЛИЕ КОНКОРДИЯ ЗА ПРОДУКТИ С КАУЗА

 

Бюлетин ДАРИ СЕГА