РЪКОВОДСТВО НА КОНКОРДИЯ БЪЛГАРИЯ

Станимир Георгиев Изпълнителен директор stanimir.georgiev(at)concordia.bg
Голям брой деца, семейства и млади хора в България продължават да се нуждаят от подкрепа, за да водят независим и достоен живот. Аз вярвам във визията на КОНКОРДИЯ за работа с тях. Смятам, че достигаме до най-нуждаещите се и въздействието ни е дългосрочно. Това, както и жаждата за нови знания и умения, ме държи мотивиран всеки ден.
Маркус Инама Председател на Управителния съвет
През 4-годишния ми престой в София се сприятелих с много хора с различни гледни точки за живота от моята. Научих се да виждам света през тяхната перспектива и че е необходимо да изграждаме мостове между хора от различни групи и етноси, от изток и от запад, млади и стари, за да променим света към по-добро. Фондация КОНКОРДИЯ съществува вече 30 години и аз съм щастлив, че съм част от такава цветна и социално ангажирана общност.
Яна Кучерова Мениджър Финанси и администрация jana.kucerova(at)concordia.bg
Социалната насоченост на организацията ме мотивира да работя тук. В КОНКОРДИЯ се работи за по-добър и по-хубав живот на хората в нужда. Те получават нов шанс и аз се радвам, че мога да допринеса за това със своята работа.
Доника Колева Мениджър Програми и проекти donika.koleva(at)concordia.bg
В КОНКОРДИЯ работят много добри професионалисти, организацията е ориентирана към развитие и подобряване на работата, а работната среда е позитивна и подкрепяща. Всеки работен ден е много шарен, защото общувам с различни колеги по най-разнообразни работни задачи и резултатите от тях са видими.
Юлия Йорданова Мениджър Фондонабиране и комуникации julia.yordanova(at)concordia.bg
Вратите на КОНКОРДИЯ България са отворени за всички деца, които са в риск. Мисията ни да подкрепяме най-нуждаещите се, за да получат шанс и да водят достоен живот ме мотивира силно. Възможността да уча всеки ден, да споделям с колегите успехи и предизвикателства, са нещата които ме карат да обичам работата си.
Бюлетин ДАРИ СЕГА