CONCORDIA CHARITY CUP - Футбол за невидимите деца

Благотворителен футболен турнир на Фондация КОНКОРДИЯ България

Организираме CONCORDIA CHARITY CUP именно за да набираме средства за продължаването на нашата спортно-социална програма. 

Един от успешните ни модели за социално приобщаване, прекъсване на колелото на бедност, липса на образование и изолация е свързан със спорта и ангажирането на деца и младежи в различни спортни занимания. Осъществяваме програмата вече 7 години, а за изминалата 2022 година повече от 210 деца са преминали през нашите футболни отбори (за момчета и момичета), отбор по шах и спортно катерене. От началото на 2023 стартирахме и занимания по плуване. Всички деца, участващи в спортни занимания посещават редовно училище. 

Резултатите, с които се гордеем: 

  • Превенция на отпадането от училище – 90% от учениците в програмата (основно от общности, живеещи в крайна бедност и изолация) завършват учебната година и продължават в следващия клас. 
  • Подобрени възможности за развитие за младежите в риск – 75% от децата и младежите, включени в програмата при навършване на 18 години вече работят или имат яснота какво да работят.

 

Каним всички любители на футбола да подкрепят децата, в желанието им да спортуват и да се развиват. Всяка компания или отбор, които желаят, могат да се запишат за участие и/или да осигурят финансиране за провеждането на турнира и работата на ФК КОНКОРДИЯ.

Ще бъдем щастливи заедно с вас да продължим да учим децата и младежите на толерантност, дисциплина и уважение един към друг, помагаме им да придобиват социален опит и умения за комуникация, да подобряват своята здравна и хранителна култура, да повишават интереса си към спорта.

Ще се радваме да споделим футболни емоции и да бъдем заедно на този спортен празник!

Дарението за участие се плаща за отбор и се превежда по банков път под формата на дарение за спортните дейности на фондация КОНКОРДИЯ България. След получаването ѝ, компаниите ще получат свидетелство за направеното дарение, което може да се използва за данъчни цели.

 

За допълнителна информация, свържете се с нас на

communication(at)concordia.bg

Можете да се запознаете с регламента на турнира ТУК

Бюлетин ДАРИ СЕГА