Заедно правим (още) повече добро!

Днес е първият ден на септември – месец изпълнен с много вълнения от векове наред. В настоящето най-много го свързваме с началото на училището, но някога това е бил месецът на богатството – жътвата е свършила, реколтата е приключила, плодовете са събрани. Изобилието на лятото е към края си и подготвяме храна за зимата. Макар и стари, тези обичаи са все още валидни.

Днес ви говорим за тях, защото знаем всъщност колко е важен насъщния. Храната е част от всички нас и без нея не можем – тя носи радост, енергия, свежест, тя ни сплотява, прави ни по-силни и готови за приключението, наречено живот. За семействата в нужда, които ние от фондация „Конкордия България“ подкрепяме, това приключение се оказва предизвикателство – да се чудиш с какво да сготвиш, за колко порции ще ти стигнат продуктите и дали да не отстъпиш вечерята на детето си и да заспиш гладен.

За да има все по-малко такива истории, с нашите партньори от СВА Коме за втори път тази година провеждаме съвместна дарителска кампания, с която помагаме на уязвими хора да получат храна и хранителни продукти. Първата ни кампания от юни месец тази година показа, че заедно наистина сме по-силни и можем да нахраним стотици деца, младежи и семейства в нужда с дарението на стойност над 10 000лв от СВА Коме, за което допринесоха повече от 100 касиера в магазините им и безброй техни клиенти, които дариха за нашата кауза!

Щастливи сме, че през целия месец септември ще работим отново заедно за един по-добър свят. Подкрепете каузата на фондация „Конкордия България“ като пазарувате в магазините на CBA Коме в София от 01.09 до 30.09 - дарете 1 лев на техните каси, а те ще удвоят вашето дарение!

Храната за някои е навик, за други - хоби, за трети - изкуство. За нас във фондация „Конкордия България“ тя е животоспасяваща.

Вярваме, че заедно с подкрепата на CBA Коме ще направим повече. Вярваме, че заедно сме (още) по-силни. Заедно правим (още) повече добро!

09.2020

Бюлетин ДАРИ СЕГА