Обученията в дигитална среда

С удоволствие ви каним на среща на тема “Обученията в дигитална среда”, която ще се проведе на 12 май 2023 г. в Проджект Лаб на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 58, ет. 2,  зала „Роял“. Събитието е насочено към професионалисти от социалната и образователната сфера, с които заедно да обсъдим възможностите за провеждане на качествени и интересни обучения в смесена среда.

Срещата се провежда като част от проект “Повишаване капацитета на обучители и учители – учене/преподаване на живо и он-лайн“, изпълняван от Фондация КОНКОРДИЯ България в партньорство с КОНКОРДИЯ Румъния и Център за международно сътрудничество, Италия. Основната идея на проекта е обучители и учители да се адаптират към актуалните тенденции в провеждането на обучения като комбинират присъствени и онлайн методи.

В рамките на проекта бяха разработени и приложени обучителни програми и методи за дизайн на обучения, начини на преподаване, дигитални инструменти, основаващи се на практиката, както и на нуждите на организациите и професионалистите в социалната и образователната сфера. Те ще бъдат представени по време на събитието.

Ще се радваме да бъдем заедно и да споделим опит!

Моля, запишете се за участие като попълните формата за регистрация.
 

ПРОГРАМА

10.00 - 10.30               Регистрация и кафе

10.30 - 11.30               Комбиниран подход за обучение на професионалисти от социалната и   образователната      сфера - представяне на проекта, демонстрация и дискусия.

11.30 – 12.30              Представяне на Насоки за обучаващи организации. Как да трансформираме нашата организация за да обучава в дигитална среда?  

12.30 – 13.30              Обяд


За допълнителна информация: Красимира Кюпова, Експерт „Програми и проекти“,

e-mail: krasimira.kyupova(at)concordia.bg, тел.: 0879 16 84 36.


20 април 2023 г.

Бюлетин ДАРИ СЕГА