Футболен турнир CONCORDIA CHARITY CUP – Футбол за невидимите деца

CONCORDIA CHARITY CUPФутбол за невидимите деца е благотворителен футболен турнир на Фондация КОНКОРДИЯ България. Първото издание на турнира ще се проведе на 18 юни 2022 г. в Спортна София, парк Възраждане, а идеята ни е да го превърнем в традиционна ежегодна инициатива. С това целим да продължим успешно да развиваме програмата за спортно-социална интеграция за деца и младежи в неравностойно положение, която осъществяваме вече 7 години.

Каним всички любители на футбола да подкрепят децата, в желанието им да тренират футбол и да се развиват. Всяка компания или отбор, които желаят, могат да се запишат за участие и/или да осигурят финансиране за провеждането на турнира и работата на ФК КОНКОРДИЯ.

В рамките на КОНКОРДИЯ България развиваме Футболен клуб КОНКОРДИЯ, учреден през 2015 година. Той официално е регистриран към Българския футболен съюз и участва в първенства на национално ниво. ФК КОНКОРДИЯ е една иновативна, алтернативна програма на фондацията, която помога за социалната интеграция на деца и младежи в неравностойно положение чрез силата на спорта. В него всеки е добре дошъл без значение от години, пол, етническа принадлежност, икономически и социален статус – тук желанието да тренираш футбол и мотивацията да ставаш все по-добър говорят най-силно! Имаме едно задължително условие всички футболисти да ходят редовно на училище.

Чрез спортно-социалната интеграция деца и младежи могат да развият напълно своя потенциал – като спортисти, специалисти в други сфери и добри хора. Защото спортът дава поле за изява, силна конкуренция и по-нататъшно развитие. С него постигаме напредък в грижата и подобряването на качеството на живот на децата. Доказателство за това са целите, които те постигат и това, че са щастливи. В момента във ФК КОНКОРДИЯ играят 80 деца и младежи.

Ще бъдем щастливи заедно с вас да продължим да учим децата и младежите на толерантност, дисциплина и уважение един към друг, помагаме им да придобиват социален опит и умения за комуникация, да подобряват своята здравна и хранителна култура, да повишават интереса си към спорта.

Ще се радваме да споделим футболни емоции и да бъдем заедно на този спортен празник!

Повече за условията на провеждане, записването на отбори за участие и спонсорските пакети на CONCORDIA CHARITY CUP вижте на Concordia.bg.

За ранни записвания до 31.05.2022 – 180 лв.                 Записвания до 13.06.2022 – 200 лв.

Следете Фейсбук и Линктин страниците на КОНКОРДИЯ България и Фейсбук страницата на ФК КОНКОРДИЯ за актуална информация.

За допълнителна информация, свържете се с нас на communication@concordia.bg.

Бюлетин ДАРИ СЕГА