Адекватна грижа за бременните жени в България е темата на Епизод 3 на Подкаст "Социалът говори"

Днес, 30 август 2021 г. 3 Епизод на нашия Подкаст "Социалът говори", финансиран от Столична програма "Социални иновации" беше публикуван в онлайн пространството. Темата е: "Адекватна грижа за бременните жени в България", водещ Зорница Симеонова, комуникационен експерт във Фондация "КОНКОРДИЯ България", гости: Искра Стойкова, Директор Програма „Първите 1000 дни“ в Тръст за Социална Алтернатива и Цветелина Караниколова, Ръководител на Мобилен екип във Фондация КОНКОРДИЯ България.

Грижим ли се добре за бременните жени и техните деца в момента? Необходима ли е превенция от заболявания и защо? Има ли прозрачна информация за бременните жени? Как се отразява на икономиката не добрата и своевременна грижа за бременните? Какво е небходимо още да бъде направено?

По тези и още въпроси говорим в този епизод на "Социалът говори". Както всички до момента, и тази тема е с продължение, защото е важно да се грижим за настоящите и бъдещите граждани на нашето общество.

Чуйте посланията на експертите в студиото на "Социалът говори" и нека заедно да продължим да даваме най-доброто от себе си за доброто на децата и цялото ни общество.

Харесайте Социалът говори, абонирайте се за него в платформата, в която го слушате. Социалът говори е подкаст на български език, в който говорим по социални теми и предлагаме решения на проблемите.

Намерете ни във фейсбук и споделете какво мислите:
https://www.facebook.com/ConcordiaBulgaria
Слушайте ни в YouTube: https://bit.ly/3zQ6hDD
Anchor.fm: https://anchor.fm/concordia-bulgaria
Spotify: https://bit.ly/3drZfMT 
Google Подкаст: https://bit.ly/3zQLS1r

30 август 2021 г.

Бюлетин ДАРИ СЕГА