ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПРАВЯ МАНИКЮР БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОНКОРДИЯ

Ирина е млада жена на 35 г. избягала от ужасите на войната в Украйна. „В Днепър, където живеех беше страшно. Останах и без работа. Затова реших да дойда в България.“, споделя Ирина. Всичките й роднини са останали в градовете Днепър и Луганск. При нас, в КОНКОРДИЯ България тя дойде сама през май 2022 г „Спокойна съм, защото в КОНКОРДИЯ съм в безопасност, всички са много приятелски настроени и ми помагат, както и на всички други като мен.“   

Ирина разказва: Започнах да се занимавам с маникюр неслучайно. Още докато бях студентка имах голямо желание да правя маникюри – предлагах си услугите на роднини и съседи на цена „колкото дадете“. И още тогава това занимание ми доставяше голямо удоволствие, независимо, че още не бях постигнала много. И веднага си поставих за цел след завършването на института, в който учех, да завърша курс за майстор дизайнер на изкуствени нокти и маникюр. Така и стана. След това, да си намеря работа за мен не беше никакъв проблем. Оцениха способностите ми още в първия салон, в който кандидатствах. Но както е във всяка област – няма нищо лесно и бързо постижимо, както изглежда първоначално. Затова продължих да се обучавам и да се развивам.

По пътя си срещах много пречки и трудности, но никога не се отказах от своята цел. За разлика от днес, преди беше много трудно да се рекламираш, но аз успях. Създадох си правило, което много ми помага да успявам: да не работя с клиенти, които закъсняват повече от 20 минути и такива, които дават съвети за личния ми живот и стил, без да съм ги искала. Бързо спечелих много клиенти, които бяха благодарни за качеството, което получават от моята работа.

За съжаление дойде войната и всичко негативно, свързано с нея. От това обаче има и доста положителни резултати за мен – най-вече свързани с новите възможности за развитие, които получих в България, благодарение на хората в КОНКОРДИЯ. Бях приета с цялата топлота и любов, на които бяха способни, дори и повече. Не ме оставиха да се срина, а напротив - помогнаха ми да продължа да се развивам в областта, в която исках, да реализирам нови идеи и да се стремя към нови постижения. Специално благодаря на Юлия, която ми помогна да започна да се реализирам. За мен тя е човек с главни букви!


Споделих своето желание и мечта с нея и другите от екипа на КОНКОРДИЯ и не след дълго те ми купиха точно това, което ми трябваше: машина за заглаждане на нокти, каквато ми липсваше в набора от необходимите ми инструменти. Ето че започнах работа в един салон за красота на ул. Славянска в центъра на София, което ме прави щастлива. Много бих искала един ден да имам собствен салон и вярвам, че ще осъществя мечтата си.


Радвам се, че продължавам да се занимавам с моята страст и до момента, независимо от страшната война, която ме доведе в България, и благодарение на КОНКОРДИЯ. Най-важното за мен е убеждението ми, че трябва да бъда майстор в работата и в живота си като цяло, независимо от условията, трудностите и проблемите по пътя си. Да мога да се шегувам с клиентите си, да не се страхувам от тях, да мога да ги развеселявам и убеждавам в техния избор. Така, доволните клиенти сами ще дойдат при мен, ще ме препоръчат и на приятели. Трябва да си поставям цели, да ги следвам и реализирам, да не спирам да се уча и да се развивам. Всичко това имам шанс да доразвия и в България с подкрепата на КОНКОРДИЯ. Вярвам, че ще допринеса за развитието на индустрията и тук, в България.

Благодаря специално на всички хора в КОНКОРДИЯ България за това, че помагат и правят възможно развитието на хората!

Бюлетин ДАРИ СЕГА