Дарете на деца с психомоторни проблеми в неравностойно положение

"С катерачески умения към нови постижения" е проект за осъществяване на терапевтична програма за деца с психомоторни проблеми в неравностойно положение.

Терапевтичната програма ще включва катеренето, като една изключително полезна дейност за справянето с такива проблеми, което вече е доказано на практика. Ние сме твърдо убедени в това и се радваме, че стартираме изпълнението й.

Основната цел е чрез изграждане на стена за катерене да допринесем за справянето с установените взаимно свързани проблеми от умствен, психологичен и моторен характер сред деца в неравностойно положение.

Благодарим на фондация УниКредит, че оцени високо нашата идея и подкрепи частично изграждането на стената за катерене и стартирането на терапевтичната програма в Детски център "Конкордия" в кв. Орландовци.

Нуждаем се от допълнително финансиране. Вярваме, че ще намерим още съмишленици, които да повярват в нас, да ни подкрепят и заедно да помогнем на много деца в риск.

Дарете ни сума по ваш избор!

Подкрепете ни с:

20, 50, 100 лв. или друга сума, защото всяко дарение е важно!


Изберете един от следните три начина за Вашето дарение:

Ще се радваме да ни пишете на communication@concordia.bg като споделите своите имена, а ние ще Ви отговорим с благодарност и информация как точно сте помогнали с дарението си.

Благодарим Ви за подкрепата, добрината и съпричастността! 

Благодарим Ви от името на децата и семействата, които подкрепяме заедно!

Facebook YouTube