12.2019 -  Празничното време винaги радва и често го посрещаме с нетърпение – понякога зарaди дълго чаканата среща с близки хора, понякога заради почивните дни, а понякога и заради подаръците.
Всички тези неща са част от представата ни за една весела Коледа и щастлива Нова година. За да се уверим, че семействата в нужда, които подкрепяме, ще имат хубав празник, всяка година в топлата столова на Социалния ни център организираме празнична вечеря за Бъдни вечер, а нашите партньори ни помагат с предоставянето на подаръците. Тази година Коледните подаръци за децата от центъра за работа с деца на улицата „Посока“, детска къща „Конкордия“, кризисния център за деца и преходното жилище за деца и младежи бяха осигурени благодарение на Теленор и Операция Плюшено Мече. Високо ценим  благородството на служителите на Теленор и дарителите на Операция Плюшено Мече, благодарим им, че направиха подаръци за децата и младежите в нужда, сърдечно им благодарим и за усмивките, доброто настроение и щастието, което предизвикаха у всички, които получиха желаните изненади. Децата бяха възхитени, щастлив смях и радост огласяха коридорите на социалния център на Сточна гара.    
Благодарим на всички дарители от Теленор и Операция Плюшено Мече за вниманието и грижата,с които са избрали коледните подаръци и пожелаваме на всички да се „заразят“ с празничния дух на щастието и през идната година!

 

Facebook YouTube