12.2019 - Ако се загледате в нашия уебсайт, във Фейсбук страницата ни  или пък в годишния ни отчет  вероятно ще ви направи впечатление, че често споменаваме нашите дарители. Измежду тях едно име, което върви с нас от самото начало, е Щрабаг ЕАД.

През годините Щрабаг ЕАД ни подкпрепят неотклонно с една жизнено-важна за една организация дейност – про-боно  счетоводството –прозрачно,  професионално и от сърце!  Те бяха и в основата на изграждането на Детски център „Конкордия“ в Орландовци.  С тях намираме  нови и нови начини за партньорство. В разгара на декември месец, служители на Щрабаг, някои от които и наши доброволци, ни поканиха на корпоративен дарителски базар в техните офиси, където да представим продуктите на едно от нашите социални предприятия. Ние с радост приехме поканата им, натоварихме красивите свещи и керамични изделия на ателие „Конкордия“ и бързо-бързо се озовахме в уютния им офис. Измежду приятелските разговори  имахме възможност да се запознаем  с повече от  служителите на Щрабаг ЕАД и да им разкажем лично и от първо лице истории от  работата на  „Конкордия България“.  Вдъхновени от срещата ни, много от служителите на Щрабаг ЕАД се включиха в базара и успяха да направят щастливи себе си, близките си и семействата, на които Конкордия  помага, като си закупиха свещи и керамика от  нашите ателиета. 

Благодарим на Щрабаг ЕАД и техните служители за топлото отношение и за организацията на корпоративния базар с благотворителна цел, който още веднъж доказва, че те са повече от дарител!

Facebook YouTube