Посланик за един ден в Конкордия

През миналия месец фондация „Конкордия България“ посрещна Нейно превъзходителство г-жа Андреа Вике, посланик на Австрия в България, в социален център „Св.Константин“.

Г-жа Андреа Вике беше придружена от една от победителките в конкурса Посланик за един ден от Стара Загора. Инициативата е насочена към млади момичета, които имат желание да се научат какво е да бъдеш посланик за един ден от дами посланици в България. Акцентът в конкурса тази година беше върху начините, по които младите посланици биха популяризирали България на световната сцена.

Ние, от фондация „Конкордия България“, сме горди, че г-жа Андреа Вике избра да представи нашата социална работа за пример на младия посланик за един ден. Още от създаването си фондация „Конкордия Бълагрия“ работи за изграждането на мостове и добри отношения между всички заинтересовани в социалната сфера. По време на визитата представихме различните социални услуги, които фондация „Конкордия България“ управлява, предизвикателствата и успешните методи и практики в работата ни.

Благодарим на Нейно превъзходителство г-жа Андреа Вике за доверието и желаем на младия посланик за един ден успех във всички бъдещи начинания!

03.2020

Facebook YouTube