Кризисни мерки във фондация „Конкордия България“

Ние от фондация „Конкордия България“ подкрепяме призивите на българското правителство и здравните организации за отговорно отношение към собственото и общественото здраве в натоящата кризисна ситуация. С цел да се предотврати разпространяването на COVID-19 сме предприели стриктни мерки, които включват, но не се изчерпват до: преустановяване до второ нареждане на всички дейности на социални услуги от нерезидентен тип като дневен и социален център, спортни дейности и събития. Въвежда се пропускателен режим без външни лица в нашите сгради; редовно дезинфекциране на всички помещения няколко пъти дневно; регулярно следене няколко пъти дневно на здравните показатели на всички наши потребители в резидентните услуги и пълен инструктаж за спазване на добри хигиенни навици и превантивни мерки.

Нашите мобилни екипи продължават да помагат на най-нуждаещите се като раздават пакети с хранителни продукти и лекарства и извършват консултации при нужда. 

Фондация „Конкордия България“ поема отговорно мисията и задължението си към всички свои служители и потребители, които са изложени на потенциален риск затова оставаме на разположение и за дистанционна помощ на следните телефони:

- Екип за консултации за пълнолетни лица ("Здравей"): 0879 06 04 77
- Екип за консултации за деца (ЦРДУ "Посока"): 0879 49 89 75
- Екип за консултации за семейства ("Захарна фабрика"): 0877 78 27 74
- Екип за консултации Мобилен екип: 0879 06 04 81
- Въпроси за футболен клуб Конкордия: 0879 49 89 78

С надеждата за по-добри новини в най-скоро време отправяме апел към всички да бъдат разумни и най-вече отговорни към себе си и към другите. Ние не изоставяме никого!

03.2020

Facebook YouTube