12. 2019 - Малко преди Коледа тази година по повод инициативата на "От деца за деца" децата от детска къща Конкордия посетиха учители и ученици от Darbi College

Тази инициатива е създадена от Управителя  г-жа Бистра Илиева и се извършва с помощта на учениците на Darbi Collegе. Те организират коледен благотворителн търг всяка година, където представят предмети изработени с голямо желание от тях самите. Със средствата от тазгодишния търг  Darbi College успяха да дарят на децата от детска къща Конкордия персонални компютри, които да бъдат ползвани с образователна цел и да подобрят педагогическата програма. Освен щедрото дарение, което направиха,  учениците и учителите от Darbi College се срещнаха с децата от детска къща Конкордия и се забавляваха заедно докато изработват коледни картички. По този начин дарението се превърна в повече от коледен подарък – то стана едно незабравимо преживяване за всички участници, което сме сигурни, че дълго ще помним с усмивка на лицето!

Благодарим на учителите на Darbi College, техните ученици и семействата им, които ни припомнят, че всеки може да помогне и няма нищо по- прекрасно от това да видиш как деца помагат на деца!

 

Facebook YouTube