Връчване на специалните награди от президента на Фондация УниКредит, Милано, г-н Маурицио Карара

На 24 февруари 2016 г. в зала Мати Д, София се състоя официалното награждаване на победителите в петия годишен конкурс за най-добър бизнес план на неправителствена организация, провеждан в рамките на Програмата за социално предприемачество на Българския център за нестопанско право и Фондация УниКредит с подкрепата на Фондация "Америка за България".

Освен тазгодишните носители на награди за бизнес-план - фондация "Заслушай се", сдружение "Алтруист" и фондация "Ръка за помощ" - отличени със специални награди бяха и три организации от финалистите през 2015 г. в рамките на програмата "Вашият избор, вашият проект" чрез гласуване сред служителите на УниКредит Булбанк.

С гордост споделяме, че една от тези специални награди на стойност 3000 лв. бе присъдена на нашето Ателие за керамика и свещи "Конкордия". Горди сме, че проектът ни за социално-отговорен бизнес, подкрепящ младежи от уязвими групи, получи още една форма на признание и това ни дава сили да продължим напред в усилията ни да творим и продаваме красиви свещи и да помагаме на нашите работници в тяхната трудова биография.

Facebook YouTube