20.12.2017 г. Тази година бяхме зарадвани от нова и неочаквана инициатива – коледната песен „Чудо Подари ми!, създадена от група независими артисти, които се обединяват в създаването ѝ с идеята да подпомогнат нашата инициатива за набиране на средства за изграждане на комбинирано детско съоръжение за катерене, пълзене и игра в двора на Социален и младежки център „Свети Константин" под мотото „Помогни ни да играем“.

Идеята и музиката са на Натали Ангелова, текстът на Натали Ангелова в съавторство с пианистката Елина Дашина, а аранжиментът изготвят Джейкъб Окуму, Момчил Косев и Борислав Димчев.

Натали Ангелова споделя идеята си за създаване на съвместна коледна песен със свои приятели и колеги - музиканти и певци: Ева Георгиева - ЕVA, Елина Дашина, Kристиян Янкулов („Х Factor“), Велин Михайлов, Крис Попов (дуетът Крис и Велин), Момчил Косев, който участва в записването на китарата и беквокалите и Вася Попова („Гласът на България”), която, също участва в изпълнението на беквокалите от далечна Америка и оказва съдействие при изготвянето на аранжимента.

Посланието на песента ни връща към безгрижните детски години. Напомня ни да погледнем навътре в себе си и да намерим истински щастливото малко човече, което пази чисти коледни спомени от детството, с аромат на свежи мандарини, много игри и моменти на истинско щастие. Напомня ни за това, че всеки от нас продължава да бъде това дете – спонтанно, неподправено, способно да се радва и да се впечатлява от най-простичките неща.

 

Част от децата на „Конкордия“ успяха да чуят песента и на живо по време на закриването на Немския Коледен Базар в София, където попяхме и се посмяхме с артистите. Благодарим ви за хубавите емоции!

Видео.

Facebook YouTube