На 08.10.2017 г. група фризьори от клуба BARBER ANGELS BROTHERHOOD в Германия гостуваха на „Конкордия България“ и подкрепиха нашата работа чрез две изключително успешни инициативи:

  • Акция по подстригване на деца и семейства в Социален и младежки център „Св. Константин“ – под звуците на музика и при изключително добро настроение всеки посетител получи нова прическа, а някои деца бяха зарадвани от специални прически, имитиращи тези на любими футболни звезди;
  • Открит урок за стажантите на фризьорски салон „Конкордия“, по време на който „ангелите-бръснари“ демонстрираха основни похвати при мъжкото и дамското подстригване и дадоха ценни съвети на своите български колеги.

Философията на „клуба на фризьорите“ е да насърчава специалистите от всички браншове да използват своите професионални умения поне веднъж в месеца в подкрепа на значими обществени каузи, така както те подкрепиха „Конкордия“.  Надяваме се това силно послание на Barber Angels Brotherhood да получи широка подкрепа не само в Германия, но и в България!

Facebook YouTube