07.11.2018 г. с любезното домакинство на Нейно превъзходителство г-жа Андреа Вике, посланик на Австрия у нас, фондация "Конкордия България" посрещна приятели и партньори, за да отбележи последното честване на своята 10-годишнина в България.
Гостите бяха посрещнати от Маркус Инама и Ула Конрад от Управителния съвет на фондацията, както и от членове на Надзорния съвет на "Конкордия Социални проекти".
"При "Конкордия" става дума за изграждане на мостове. Ние сме един жив пример за тази мрежа от отношения, която бе изградена през последните 10 години и която се надяваме да продължи да расте. Една мрежа на отношения между Изтока и Запада, млади и стари, социално-слаби хора и хора, които са добре, между различни групи от населението, между различни вероизповедания и религии."- отбеляза Маркус Инама.
"Изключително важни са първите години за живота на едно дете и всеки, който в тези ранни, първи детски години се грижи за него, се превръща в негова майка или баща. За това е необходимо голямо сърце." - сподели Нейно превъзходителство г-жа Андреа Вике. "Благодарим на всички, които подкрепят "Конкордия България!"

Facebook YouTube