10 000 лв. за "Най-добър бизнес план" спечели КОНКОРДИЯ България в програмата Let's go на Българския център за нестопанско право

Фондация КОНКОРДИЯ България ще използва получената сума за отварянето на физически магазин на Ателието си за свещи и керамика.

Ателието за свещи и керамика вдъхновява целия екип на фондацията. Всички сме на мнение, че трябва да продължим да го развиваме, като се стремим да достигнем до още повече наши клиенти и така да увеличаваме подкрепата си за младежи в неравностойно положение.

В ателието назначаваме младежи в риск, където те се учат на трудови навици, социализират се и се подготвят за пълноценен самостоятелен живот. Отварянето на физическия ни магазим ще позволи продължаващата подкрепа на младежите и развитието на социалния ни бизнес.

Благодарим на Българския център за нестопанско право за възможността да участваме в програмата Let's go. Благодарим на журито от представители на Америка за България, УникредитБулбанк, TELUS International Bulgaria, Accenture Bulgaria и Viber, че повярваха в нашата мечта и оцениха високо нашия бизнес план за отваряне на магазин на Ателие КОНКОРДИЯ и развитие на социалния ни бизнес.

20 юли 2021 г.

Facebook YouTube