РАБОТА - НОВО НАЧАЛО е новата брошура за търсене на работа от младежи между 16 и 29 години

Брошурата РАБОТА - НОВО НАЧАЛО помага на младежи между 16 и 29 години да търсят и намират работа

РАБОТА – НОВО НАЧАЛО е новата ни брошура за търсене и започване на работа, насочена към младежите между 16 и 29 години. Разработена е по проект „1, 2, 3 – Работлив бъди!“, финансиран с подкрепата на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския социален фонд на ЕС.

Брошурата  е резултат от дългогодишната ни дейност с младежите в посока подготвянето им за пълноценен самостоятелен живот. Съдържа основните въпроси и отговори, свързани с трудовата заетост, представени по интересен и достъпен начин - с кратък текст и много визии.

Как се виждам след 1 година и как да го постигна? Защо, какво и как да работя, за да правя това, което искам? Къде да търся работа, как да кандидатствам и как да се явя на интервю? Какво да очаквам от шефа си и какво той ще очаква от мен? Това са въпросите, които търсещите работа си задават, а ние даваме отговорите. Крайната цел е всеки да си направи своя план за действие за да работи и прави това, което иска!

Надяваме се брошурата да е полезна, както на младежите, с които работим, така и на всеки друг младеж, който си задава тези въпроси и търси точните отговори. Тя е подходяща и за всяка друга организация, която помага на младежи да си намерят работа.

Можете да я разгледате, да си я свалите и да я използвате свободно.

Пожелаваме успех и на работа, младежи!

Брошура НОВА РАБОТА - НОВО НАЧАЛО​​​​​​​

10.03.2021

Бюлетин ДАРИ СЕГА