(НЕ) еднаква борба е каузата на КОНКОРДИЯ България в „Избери, за да помогнеш“

Събраните средства ще са за храна и лекарства за хора, живеещи в крайна бедност.

За четвърта поредна година проект на Фондация КОНКОРДИЯ България получи място сред 15те значими каузи в дарителската кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“. Нашата кауза „НЕ“ еднаква борба ще събира средства за храна и лекарства в помощ на хора, живеещи в крайна бедност или под прага на бедността, в социално изолирани общности в гр. София.

Една от каузите на Фондация КОНКОРДИЯ България е да помагаме на маргинализирани общности, чийто живот е изключително неблагоприятен за развитието на деца, младежи и семейства, а дълготрайните последици от това са трудно обратими и изискват огромен икономически и човешки ресурс.

Работим на терен с тези общности вече много години. постигаме променлив успех, като в много от случаите намесата ни е животоспасяваща. Вярваме, че дори и бавно достигани, резултатите от работата ни са важни и имат значение за благосъстоянието на обществото ни сега и в бъдеще.

Дарете за „НЕ“ еднаква борба на платформата izberi.rbb.bg, като изберете някой от описаните начини. Дарителската кампания е отворена както за служителите на Райфайзенбанк, така и за всеки, който има желание да ни подкрепи. Платформата за дарения ще бъде активна до 30 януари 2022 г.

Традиционната дарителска кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“ тази година набира средства в подкрепа на 15 значими каузи в сферите здравеопазване, социални дейности, култура и образование, опазване на околната среда. Инициативата се провежда за 13-та поредна година, като от 2009 г. досега банката, служителите и обществото са подкрепили общо 283 проекта с над 3,5 млн. лв. Фокусът на селектираните проекти е върху навременната профилактика на последиците от Covid-19, подкрепата за рискови социални групи – жени, деца и възрастни, опазване на културно-историческото наследство, опазване на горите и екосистемите, както и повишаване на еко образованието сред подрастващите.


Дарете! Благодарим ви за подкрепата!:

(НЕ) еднаква борба, Фондация КОНКОРДИЯ България, Избери, за да помогнеш!

 

12 ноември 2021 г.

Бюлетин ДАРИ СЕГА