Как се събуждат децата ни днес? е темата на Епизод 5 на Подкаст "Социалът говори"

Имат ли нужда от събуждане децата и младежите днес? Какво е необходимо за да ги събудим и всеки от нас ли може да го направи? Кои са съвременните будители? Какво мотивира децата? А младежите? Как да пробуждаме по-различните деца – с различно социално положение, без родителска грижа, с различен тип затруднения? Как пробуждате в тях желанието да се развиват? Участват ли и как родителите в процеса на мотивиране и развитие на децата и младежите? Споделени уроци от практиката.

По всички тези въпроси разговаряме в 5 епизод на подкаста с Генадий Матвеев, педагогически съветник, училищен психолог и учител с огромен опит в работата с най-различни деца, от различни социални групи, с различни възможности, затруднения, с и без родителска грижа. Служител на детството, както сам се определя.

Чуйте неговите послания и нека заедно да продължим да се пробуждаме и да бъдем Будигели за нашите деца и децата, които подкрепяме!

Харесайте Социалът говори, абонирайте се за него в платформата, в която го слушате. Социалът говори е подкаст на български език, в който говорим по социални теми и предлагаме решения на проблемите.

Намерете ни във фейсбук и споделете какво мислите:
https://www.facebook.com/ConcordiaBulgaria
Слушайте ни в YouTube: https://bit.ly/3laVCio
Anchor.fm: https://anchor.fm/concordia-bulgaria
Spotify: https://bit.ly/3drZfMT

Бюлетин ДАРИ СЕГА