116 111 Национална телефонна линия за деца

Имаш притеснения? Чувстваш се объркан? Търсиш разбиране? Искаш да попиташ?

Не си сам! Ние сме винаги тук - до теб! Потърси ни в нужда! Можеш да споделиш всичко с нас! Ние ще те чуем! Ще те подкрепим!

Безплатно и анонимно. По всяко време на денонощието. 

Това са призивите и мотото на Държавната агенция за закрила на детето, която разработи нова версия на сайта на Националната телефонна линия за деца 116 111, който стартира през месец август 2021 г. От самото си създаване, линията  е предназначена за подкрепа на всички деца и семействата им. Операторите, които отговарят на обажданията, са обучени психолози, които 24 часа, 7 дни в седмицата, анонимно и напълно безплатно са готови да  изслушат, подкрепят, консултират и насочват обаждащите се по всички въпроси, които ги вълнуват.

Сайтът има за цел да популяризира Националната линия и децата да разпознават партньор, на когото да могат да се доверят анонимно и безплатно, по всяко време на денонощието. Съдържанието на сайта е от различни панели с тематични материали, които са полезни и интересни както за децата, така и за родители и професионалисти, работещи с деца, които ще имат бърза връзка с отделите за „Закрила на детето“.

Посетете сайта и не се колебайте да научите повече за Националната телефонна линия за деца 116 111 ! 

Бюлетин ДАРИ СЕГА