Заедно правим повече добро!

Днес е денят на детето - международен празник, който всяка година се празнува по целия свят. В него честваме детето и детството – един от най-специалните периоди в живота, който би трябвало да е изпълнен с игри, смях и веселба. Това невинаги обаче е така. Особено в настоящата ситуация, с която всички се борим.

Извънредното положение и епидемиологичните мерки поставиха много семейства пред изпитание и оставиха дълбоки следи у децата. Сега немалко родители ежедневно се борят за насъщния си, не знаят какво ще е бъдещето на техните деца и дали утре ще могат всички да вечерят. Ние от фондация „Конкордия България“ ги подкрепяме като осигуряваме храна и хранителни пакети за всички хора, които ползват нашите социални услуги.  

От днес нашата кауза прегърнаха верига магазини CBA Коме. Изключително щастливи сме, че в Денят на детето започва нашата съвместна дарителска кампания. Подкрепете каузата на фондация „Конкордия България“ -  пазарувайте в магазините на CBA Коме в София и дарете 1 лев на техните каси, а те ще удвоят вашето дарение!

Храната за някои е навик, за други - хоби, за трети - изкуство. За нас тя е животоспасяваща.

Вярваме, че заедно с подкрепата на CBA Коме ще направим повече. Вярваме, че заедно сме по силни. Заедно правим повече добро!

06.2020

Бюлетин ДАРИ СЕГА